https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/218112-11c9265311ed0eef359d3d3c4fc850bc3176321b/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Vlindervrienden en het Grote Avontuur (2024)

6
Vlindervrienden en het Grote Avontuur is een grappig verhaal vol avontuur, vriendschap en zelfontwikkeling. Een belangrijke boodschap van de film: onze connectie met anderen is veel belangrijker dan onze verschillen. Niet voor niks luidt het gezegde ‘alle

Vlindervrienden en het Grote Avontuur

6
82 minuten 24-04-2024

Filmposter Vlindervrienden en het Grote Avontuur

Vlindervrienden en het Grote Avontuur is een grappig verhaal vol avontuur, vriendschap en zelfontwikkeling. Een belangrijke boodschap van de film: onze connectie met anderen is veel belangrijker dan onze verschillen. Niet voor niks luidt het gezegde ‘alle

Vlindervrienden en het Grote Avontuur is een hartverwarmend verhaal over de moedige, maar onhandige éénvleugelige, vlinder Patrick. Wanneer Patrick niet deel mag nemen aan het jaarlijks vlinderavontuur - de migratie van de monarchvlinder - verstopt hij zich in een trailer om toch mee te kunnen. Samen met de hulp van zijn beste vriend, de klungelige rups Marty, en Jennifer, een vlinder met hoogtevrees, wordt Patrick een onwaarschijnlijke held. Tijdens dit bijzonder avontuur moet Patrick zijn (vlieg)angsten onder ogen zien en zijn unieke eigenschappen omarmen, terwijl hij ook nog te maken krijgt met drie kwaadaardige vogels die uit zijn op wraak. Vlindervrienden en het Grote Avontuur is een grappig verhaal vol avontuur, vriendschap en zelfontwikkeling. Een belangrijke boodschap van de film: onze connectie met anderen is veel belangrijker dan onze verschillen. Niet voor niks luidt het gezegde ‘alleen ga je sneller, samen kom je verder’.

Bekijk het aanbod van Vlindervrienden en het Grote Avontuur

Regisseur Vlindervrienden en het Grote Avontuur

Sophie Roy

Schrijvers Vlindervrienden en het Grote Avontuur

Onbekend

Cast Vlindervrienden en het Grote Avontuur

Guido Spek
Quinty Misiedjan
Bertrie Wierenga

Filmagenda van Vlindervrienden en het Grote Avontuur

Vlindervrienden en het Grote Avontuur

Wil jij weten waar Vlindervrienden en het Grote Avontuur op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Vlindervrienden en het Grote Avontuur draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Vlindervrienden en het Grote Avontuur informatie

Benieuwd waar Vlindervrienden en het Grote Avontuur over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Vlindervrienden en het Grote Avontuur. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Vlindervrienden en het Grote Avontuur al heeft ontvangen.

Vlindervrienden en het Grote Avontuur trailer

Benieuwd of Vlindervrienden en het Grote Avontuur iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Vlindervrienden en het Grote Avontuur jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Vlindervrienden en het Grote Avontuur kunt kijken!