https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/130437-fdb3e439a20d0719c97b903268c19a34fed0d077/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Buurman & Buurman, Experimenteren er op los! (2019)

AL
Buurman & Buurman proberen op een hilarische manier pannenkoeken te bakken, proberen ze de appeldief te vangen door de appelbomen te beveiligen en experimenteren ze zelfs met een zelfgemaakte vliegmachine!
Bekijk filmtijden
Bekijk trailer

Buurman & Buurman, Experimenteren er op los!

AL
61 minuten Familie, Kinderfilm 21-11-2019

Recensies Buurman & Buurman, Experimenteren er op los!

Filmposter Buurman & Buurman, Experimenteren er op los!

Buurman & Buurman proberen op een hilarische manier pannenkoeken te bakken, proberen ze de appeldief te vangen door de appelbomen te beveiligen en experimenteren ze zelfs met een zelfgemaakte vliegmachine!

De klunzige buurmannen zijn terug in hun film Buurman & Buurman: Experimenteren er op los! Niets is te gek voor deze heren en gaan daarom allerlei uitdagingen aan. Zo proberen Buurman & Buurman op een hilarische manier pannenkoeken te bakken, proberen ze de appeldief te vangen door de appelbomen te beveiligen en experimenteren ze zelfs met een zelfgemaakte vliegmachine! En tsja.., waarom zou je naar een autowasstraat gaan wanneer je er ook zelf eentje kunt bouwen? De auto wordt er alleen wel een stukje viezer door… Al met al valt het experimenteren niet mee voor de buurmannen, waardoor ook dit keer het één en ander in de soep loopt… Het wordt een avontuur vol gekke experimenten met de stemmen van Kees Prins en Siem van Leeuwen. A je to!

Regisseur Buurman & Buurman, Experimenteren er op los!

Marek Benes

Schrijvers Buurman & Buurman, Experimenteren er op los!

Onbekend

Cast Buurman & Buurman, Experimenteren er op los!

Kees Prins
Siem van Leeuwen

Alternatieve titels

Buurman & Buurman, Experimenteren er op los!

Pat a Mat: Kutilské Trampoty

Filmagenda van Buurman & Buurman, Experimenteren er op los!

Buurman & Buurman, Experimenteren er op los!

Wil jij weten waar Buurman & Buurman, Experimenteren er op los! op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Buurman & Buurman, Experimenteren er op los! draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Buurman & Buurman, Experimenteren er op los! informatie

Benieuwd waar Buurman & Buurman, Experimenteren er op los! over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Buurman & Buurman, Experimenteren er op los!. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Buurman & Buurman, Experimenteren er op los! al heeft ontvangen.

Buurman & Buurman, Experimenteren er op los! trailer

Benieuwd of Buurman & Buurman, Experimenteren er op los! iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Buurman & Buurman, Experimenteren er op los! jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Buurman & Buurman, Experimenteren er op los! kunt kijken!