Buurman & Buurman, Experimenteren er op los! kleurerbios

Buurman & Buurman, Experimenteren er op los! kleurerbios

28-02-2020
De klunzige buurmannen zijn terug in hun film Buurman & Buurman: Experimenteren er op los! Niets is te gek voor deze heren en gaan daarom allerlei uitdagingen aan. Zo proberen Buurman & Buurman op een hilarische manier pannenkoeken te bakken, proberen ze de appeldief te vangen door de appelbomen te beveiligen en experimenteren ze zelfs met een zelfgemaakte vliegmachine! En tsja.., waarom zou je naar een autowasstraat gaan wanneer je er ook zelf eentje kunt bouwen? De auto wordt er alleen wel een stukje viezer door… Al met al valt het experimenteren niet mee voor de buurmannen, waardoor ook dit keer het één en ander in de soep loopt… Het wordt een avontuur vol gekke experimenten met de stemmen van Kees Prins en Siem van Leeuwen. A je to!

Geregisseerd door

Marek Benes

Schrijvers

Onbekend

Cast

Kees Prins
Siem van Leeuwen

Bioscoopagenda van Buurman & Buurman, Experimenteren er op los! kleurerbios

Helaas draait Buurman & Buurman, Experimenteren er op los! kleurerbios niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 28-02-2020.

Buurman & Buurman, Experimenteren er op los! kleurerbios

Wil jij weten waar Buurman & Buurman, Experimenteren er op los! kleurerbios op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Buurman & Buurman, Experimenteren er op los! kleurerbios draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Buurman & Buurman, Experimenteren er op los! kleurerbios informatie

Benieuwd waar Buurman & Buurman, Experimenteren er op los! kleurerbios over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Buurman & Buurman, Experimenteren er op los! kleurerbios. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Buurman & Buurman, Experimenteren er op los! kleurerbios al heeft ontvangen.

Buurman & Buurman, Experimenteren er op los! kleurerbios trailer

Benieuwd of Buurman & Buurman, Experimenteren er op los! kleurerbios iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Buurman & Buurman, Experimenteren er op los! kleurerbios jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Buurman & Buurman, Experimenteren er op los! kleurerbios kunt kijken!