https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/170749-3d41dba5a9ba339467eced8cdc0d40f915dbd4d3/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Buurman & Buurman: Bakken en grillen (2021)

AL
De buurmannen proberen een barbecue te organiseren, maar hoe doe je dat als de grill niet goed werkt?

Buurman & Buurman: Bakken en grillen

AL
60 minuten 05-06-2021

Filmposter Buurman & Buurman: Bakken en grillen

De buurmannen proberen een barbecue te organiseren, maar hoe doe je dat als de grill niet goed werkt?

Buurman & Buurman zorgen weer voor veel chaos in hun nieuwe avontuur Buurman & Buurman: Bakken en Grillen! Dit keer bedenkt het onhandige duo originele oplossingen voor het maken van eten, alleen gaat dat niet altijd even makkelijk… Zo besluiten de buurmannen een barbecue te organiseren, maar hoe doe je dat als de grill niet goed werkt? Dan maak je er toch zelf een! Ook wordt er op een originele manier ijsblokjes en brood gemaakt. Als de klunzige buurmannen na het kijken van een eigen gemaakte 4D -film weer aan het werk gaan en de garagedeur willen maken, sluiten ze zichzelf op. Kortom: er is weer ontzettend veel te beleven met de vrolijke buurmannen. Bekijk het allerlaatste avontuur nu in de bioscoop, a je to!

Bekijk het aanbod van Buurman & Buurman: Bakken en grillen

Regisseur Buurman & Buurman: Bakken en grillen

Marek Benes

Schrijvers Buurman & Buurman: Bakken en grillen

Onbekend

Cast Buurman & Buurman: Bakken en grillen

NA

Alternatieve titels

Buurman & Buurman

Buurman & Buurman: Bakken en grillen

Buurman & Buurman: Bakken en grillen

Wil jij weten waar Buurman & Buurman: Bakken en grillen op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Buurman & Buurman: Bakken en grillen draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Buurman & Buurman: Bakken en grillen informatie

Benieuwd waar Buurman & Buurman: Bakken en grillen over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Buurman & Buurman: Bakken en grillen. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Buurman & Buurman: Bakken en grillen al heeft ontvangen.

Buurman & Buurman: Bakken en grillen trailer

Benieuwd of Buurman & Buurman: Bakken en grillen iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Buurman & Buurman: Bakken en grillen jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Buurman & Buurman: Bakken en grillen kunt kijken!