5 Centimeters Per Second (2006)

5 Centimeters Per Second

63 minuten Animatie, Romantiek, Drama 2006

Recensies 5 Centimeters Per Second

MovieMeter: 3,73

Filmposter 5 Centimeters Per Second

5 Centimeters Per Second bestaat uit drie delen. In het eerste deel zien we Takaki en z'n beste vriendin Akari, die na de basisschool allebei naar een andere school gaan. Ze proberen nog contact te houden door brieven te schrijven, maar verliezen elkaar langzaam uit het oog. In het tweede deel zit Takaki in z'n 3e jaar op de middelbare school. Een meisje uit z'n klas is verliefd op hem, maar durft het niet te zeggen. In het laatste deel is het 2008, en alle personages zijn inmiddels hun eigen weg gegaan. Takaki werkt tegenwoordig als computerprogrammeur in Tokio. Op een dag denkt hij een bekend gezicht te zien, maar op het moment dat hij achterom kijkt, rijdt er net een trein voorbij.
Filmposter Filmposter 5 Centimeters Per Second

Regisseur 5 Centimeters Per Second

Makoto Shinkai

Schrijvers 5 Centimeters Per Second

Makoto Shinkai

Cast 5 Centimeters Per Second

Kenji Mizuhashi
Satomi Hanamura
Yoshimi Kondō
Yoshimi Kondou
Ayaka Onoue

Alternatieve titels

Byôsoku 5 Senchimêtoru

5 Centimeters Per Second

5 Centimeters Per Second

Wil jij weten waar 5 Centimeters Per Second op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar 5 Centimeters Per Second draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

5 Centimeters Per Second informatie

Benieuwd waar 5 Centimeters Per Second over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over 5 Centimeters Per Second. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies 5 Centimeters Per Second al heeft ontvangen.

5 Centimeters Per Second trailer

Benieuwd of 5 Centimeters Per Second iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de 5 Centimeters Per Second jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij 5 Centimeters Per Second kunt kijken!