C'È ANCORA DOMANI (2024)

C'È ANCORA DOMANI

118 minuten 22-07-2024
Delia en Ivano wonen met hun kinderen en Ivano’s zieke vader in Rome. De zorgzame Delia berust in haar traditionele rol van echtgenote en moeder die de eindjes aan elkaar moet knopen. Ivano, de pater familias, laat geen gelegenheid voorbij gaan om Delia erop te wijzen dat hij voor het inkomen zorgt en mishandelt zijn vrouw. Hij heeft enkel ontzag voor zijn manipulatieve vader, voor wie Delia een makkelijke verzorgster is. Een lichtpuntje in Delia’s leven is de verloving van haar dochter Marcella met een jongen uit de middenklasse. Delia ziet dit als een kans voor Marcella op een beter leven. Maar alles verandert wanneer Delia een mysterieuze brief ontvangt.

Regisseur C'È ANCORA DOMANI

Onbekend

Schrijvers C'È ANCORA DOMANI

Onbekend

Cast C'È ANCORA DOMANI

Onbekend

C'È ANCORA DOMANI

Wil jij weten waar C'È ANCORA DOMANI op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar C'È ANCORA DOMANI draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

C'È ANCORA DOMANI informatie

Benieuwd waar C'È ANCORA DOMANI over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over C'È ANCORA DOMANI. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies C'È ANCORA DOMANI al heeft ontvangen.

C'È ANCORA DOMANI trailer

Benieuwd of C'È ANCORA DOMANI iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de C'È ANCORA DOMANI jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij C'È ANCORA DOMANI kunt kijken!