Cabarestafette - ontdek drie aanstormende talenten voor de prijs van een!

Cabarestafette - ontdek drie aanstormende talenten voor de prijs van een!

Een avondje Cabarestafette is dé ideale plek om jong talent te ‘spotten’. Elke avond betreden drie nieuwe talenten het podium, elk met een geheel eigen stijl. De deelnemers zijn vaak winnaars van verschillende cabaretfestivals. De Cabarestafette geeft hen de kans om voor een groot publiek te spelen, podiumervaring op te doen en hun spel te verfijnen. Wie jong, bruisend cabaret talent wil ontdekken, komt naar de Cabarestafette. Met drie uiteenlopende acts is geen avond hetzelfde. Een verrassend leuke avond gegarandeerd!

Geregisseerd door

Onbekend

Schrijvers

Onbekend

Cast

Onbekend

Bioscoopagenda van Cabarestafette - ontdek drie aanstormende talenten voor de prijs van een!

Helaas draait Cabarestafette - ontdek drie aanstormende talenten voor de prijs van een! niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 24-01-2020.

Cabarestafette - ontdek drie aanstormende talenten voor de prijs van een!

Wil jij weten waar Cabarestafette - ontdek drie aanstormende talenten voor de prijs van een! op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Cabarestafette - ontdek drie aanstormende talenten voor de prijs van een! draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Cabarestafette - ontdek drie aanstormende talenten voor de prijs van een! informatie

Benieuwd waar Cabarestafette - ontdek drie aanstormende talenten voor de prijs van een! over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Cabarestafette - ontdek drie aanstormende talenten voor de prijs van een!. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Cabarestafette - ontdek drie aanstormende talenten voor de prijs van een! al heeft ontvangen.

Cabarestafette - ontdek drie aanstormende talenten voor de prijs van een! trailer

Benieuwd of Cabarestafette - ontdek drie aanstormende talenten voor de prijs van een! iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Cabarestafette - ontdek drie aanstormende talenten voor de prijs van een! jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Cabarestafette - ontdek drie aanstormende talenten voor de prijs van een! kunt kijken!