Cabaret (1972)

12 Drugs en/of alcoholmisbruik Seks Grof taalgebruik

Cabaret

12 Drugs en/of alcoholmisbruik Seks Grof taalgebruik
120 minuten Drama, Muziek, Romantiek, Musical 1972

Recensies Cabaret

Metacritic: 80,1
MovieMeter: 3,43
Rotten Tomatoes 95

Filmposter Cabaret

Op zoek naar onderdak in het Berlijn van begin jaren 30, ten tijde van de opkomst van de nazi's, vindt schrijver Christopher Isherwood onderdak bij Sally Bowles, een even levenslustige als impulsieve zangeres in nachtclub Cabaret. De twee gaan volledig op in het hedonisme van het nachtleven in de Duitse hoofdstad en sluiten zich steeds meer af van de realiteit van de buitenwereld.
Filmposter Filmposter Cabaret

Regisseur Cabaret

Bob Fosse

Schrijvers Cabaret

Jay Presson Allen

Christopher Isherwood

John Van Druten

Joe Masteroff

Cast Cabaret

Michael York
Joel Grey
Liza Minnelli
Helmut Griem

Filmagenda van Cabaret

Cabaret

Wil jij weten waar Cabaret op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Cabaret draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Cabaret informatie

Benieuwd waar Cabaret over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Cabaret. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Cabaret al heeft ontvangen.

Cabaret trailer

Benieuwd of Cabaret iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Cabaret jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Cabaret kunt kijken!