Call of the Wild (2008)

Call of the Wild

88 minuten Drama, Avontuur, Familie 2008

Recensies Call of the Wild

MovieMeter: 2,41

Filmposter Call of the Wild

Tegen haar zin gaat het negenjarige stadsmeisje Ryan Hale (Ariel Gade) op bezoek bij haar opa in Montana. Het is er koud, de mensen zijn er veel te vriendelijk en er is niet eens een winkelcentrum om in rond te hangen. Maar dan vindt Ryan een gewonde wilde hond. Ze ontfermt zich over het dier en noemt hem "Buck". Samen met haar opa en een paar nieuwe vrienden weet ze Buck er weer bovenop te helpen. En dan krijgt Ryan een idee: ze schrijft zich in om samen met Buck deel te nemen aan de jaarlijkse sledehondenwedstrijd.
Filmposter Filmposter Call of the Wild

Regisseur Call of the Wild

Richard Gabai

Schrijvers Call of the Wild

Jack London

Leland Douglas

Egerton Ryerson Young

Cast Call of the Wild

Christopher Lloyd
Veronica Cartwright
Timothy Bottoms
Jaleel White
Bubba

Filmagenda van Call of the Wild

Call of the Wild

Wil jij weten waar Call of the Wild op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Call of the Wild draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Call of the Wild informatie

Benieuwd waar Call of the Wild over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Call of the Wild. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Call of the Wild al heeft ontvangen.

Call of the Wild trailer

Benieuwd of Call of the Wild iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Call of the Wild jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Call of the Wild kunt kijken!