Calvaire (2004)

Calvaire

88 minuten Drama, Horror 2004

Recensies Calvaire

Metacritic: 52,1
MovieMeter: 3,31
Rotten Tomatoes 44

Filmposter Calvaire

Marc Stevens (Laurent Lucas), een Franstalige Belgische charmezanger trekt voor zijn optredens door de Ardennen. Op een regenachtige nacht neemt hij de verkeerde afslag en verdwaalt in het verlaten bos. Tot overmaat van ramp begeeft zijn auto het. Marc vindt een slaapplek in de uitgestorven herberg van Paul Bartel. Op het eerste oog een vriendelijke en behulpzame man...
Filmposter Filmposter Calvaire

Regisseur Calvaire

Fabrice Du Welz

Schrijvers Calvaire

Fabrice Du Welz

Romain Protat

Cast Calvaire

Laurent Lucas
Jackie Berroyer
Philippe Nahon
Brigitte Lahaie
Jean-Luc Couchard
Gigi Coursigny

Filmagenda van Calvaire

Calvaire

Wil jij weten waar Calvaire op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Calvaire draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Calvaire informatie

Benieuwd waar Calvaire over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Calvaire. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Calvaire al heeft ontvangen.

Calvaire trailer

Benieuwd of Calvaire iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Calvaire jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Calvaire kunt kijken!