Shrieking in the Rain (2023)

Shrieking in the Rain

24-09-2023
Een jonge regisseur maakt een exploitatiefilm tijdens de zomer van 1988. Ze loopt constant tegen obstakels aan, en wordt niet serieus genomen door de mensen op de set. Frivole komedie over het reilen en zeilen op de set van een B-film, die ook kijkt naar het seksisme in de filmindustrie.

Regisseur Shrieking in the Rain

Eiji Uchida

Schrijvers Shrieking in the Rain

Onbekend

Cast Shrieking in the Rain

Onbekend

Shrieking in the Rain

Wil jij weten waar Shrieking in the Rain op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Shrieking in the Rain draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Shrieking in the Rain informatie

Benieuwd waar Shrieking in the Rain over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Shrieking in the Rain. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Shrieking in the Rain al heeft ontvangen.

Shrieking in the Rain trailer

Benieuwd of Shrieking in the Rain iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Shrieking in the Rain jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Shrieking in the Rain kunt kijken!