Camino, een feature-length selfie

Een heerlijk zomerse, stiekem ontroerende en wonderbaarlijk meeslepende film over de beroemde wandeltocht naar Santiago de Compostella.

Bekijk trailer

Camino, een feature-length selfie

85 minuten Documentaire 06-06-2019
Een heerlijk zomerse, stiekem ontroerende en wonderbaarlijk meeslepende film over de beroemde wandeltocht naar Santiago de Compostella.

Een heerlijk zomerse, stiekem ontroerende en wonderbaarlijk meeslepende film over de beroemde wandeltocht naar Santiago de Compostella. Volkomen in cadans met de voetstappen die gezet worden, neemt Martin je mee over werkelijk wonderschone paden en landschappen en zit je voordat je het weet ‘in het moment’ van de tocht. "Alles in me zei me dat ik het moest doen.” Martin de Vries besluit om zonder noemenswaardige voorbereiding de Camino te gaan lopen, de beroemde pelgrimstocht naar Santiago de Compostella: van Le Puy-en-Velay in midden -Frankrijk naar Noordwest-Spanje, een tocht van 1600 kilometer in bijna zeventig dagen. Tijdens het lopen filmt hij zichzelf, zijn voeten, zijn schaduw, het pad, de velden en de bossen en probeert hij te achterhalen waarom hij dit avontuur is aangegaan. Medewandelaars en overnachtingsplekken komen slechts sporadisch in beeld. Als hij al lopende de camera op zichzelf richt, mijmert De Vries betrekkelijk nuchter over ongemakken en euforische momenten, over het prachtige ochtendlicht en het geluid van de vogels, over zelftwijfel en groeiend vertrouwen. Hij leert ‘in het moment’ te zijn en onderzoekt gaandeweg steeds openhartiger zijn beweegredenen. Een onopgesmukt verslag in het verslavende ritme van de tocht, die de ervaring werkelijk voelbaar maakt.

Geregisseerd door

Martin de Vries

Schrijvers

Onbekend

Cast

Onbekend

Alternatieve titels

Camino

Camino, een feature-length selfie

Bioscoopagenda van Camino, een feature-length selfie

Helaas draait Camino, een feature-length selfie niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 06-06-2019.

Camino, een feature-length selfie

Wil jij weten waar Camino, een feature-length selfie op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Camino, een feature-length selfie draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Camino, een feature-length selfie informatie

Benieuwd waar Camino, een feature-length selfie over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Camino, een feature-length selfie. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Camino, een feature-length selfie al heeft ontvangen.

Camino, een feature-length selfie trailer

Benieuwd of Camino, een feature-length selfie iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Camino, een feature-length selfie jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Camino, een feature-length selfie kunt kijken!