https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/82729-d9be86dec5c47d2656bb1874ea4291823b33f9b6/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Capharnaüm (2019)

12 Angst Grof taalgebruik
De nieuwe film van regisseur Nadine Labaki (Caramel) is een indringend portret over ouderschap en overleven in de armste wijken van Libanon, verteld door de ogen van een kind.

Capharnaüm

12 Angst Grof taalgebruik
126 minuten 31-01-2019

Recensies Capharnaüm

MovieMeter: 3,76
Metacritic: 75,1
Rotten Tomatoes 90

Filmposter Capharnaüm

De nieuwe film van regisseur Nadine Labaki (Caramel) is een indringend portret over ouderschap en overleven in de armste wijken van Libanon, verteld door de ogen van een kind.

In de rechtbank staat Zain, een 12-jarige jongen, voor de rechter. Rechter: "Waarom klaag je je ouders aan?" Zain: "Voor dat ze me leven hebben gegeven." De nieuwe film van regisseur Nadine Labaki (Caramel) is een indringend portret over ouderschap en overleven in de armste wijken van Libanon, verteld door de ogen van een kind. Zain (Zain Al Rafeea) slijt zijn dagen in de straten van de Libanese hoofdstad Beiroet. Als oudste kind van het gezin is het zijn taak om te werken om te helpen het gezin te onderhouden. Wanneer zijn zusje wordt uitgehuwelijkt aan een oudere lokale groenteboer, besluit Zain weg te lopen van huis. Dit leidt tot een ongelooflijke roadtrip, met nieuwe vriendschappen en alles beslissende keuzes. Capharnaüm ging in première op het Filmfestival van Cannes. De cast bestaat veelal uit amateuracteurs en met name Zain Al Rafeea wordt geprezen om zijn sterke acteerprestaties: “a startling, unforgettable presence”, aldus Vulture.

Regisseur Capharnaüm

Nadine Labaki

Schrijvers Capharnaüm

Nadine Labaki

Jihad Hojeily

Michelle Keserwany

Georges Khabbaz

Khaled Mouzanar

Cast Capharnaüm

Boluwatife Treasure Bankole
Yordanos Shiferaw
Zain Al Rafeea
Kawsar Al Haddad

Alternatieve titels

Capharnaüm

Capernaum

Filmagenda van Capharnaüm

Capharnaüm

Wil jij weten waar Capharnaüm op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Capharnaüm draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Capharnaüm informatie

Benieuwd waar Capharnaüm over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Capharnaüm. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Capharnaüm al heeft ontvangen.

Capharnaüm trailer

Benieuwd of Capharnaüm iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Capharnaüm jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Capharnaüm kunt kijken!