Captain Fantastic


Bekijk trailer

Captain Fantastic

118 minuten Drama 2015
Ben is een toegewijde vader die zijn zes kinderen leert hoe ze moeten leven en overleven in de dichte bossen in het noordwesten van Noord-Amerika. Hij wordt echter gedwongen om zijn zelfgemaakte paradijs te verlaten. Wanneer hij geconfronteerd wordt met de echte wereld, begint hij aan een levensreis die zijn ideeën van vrijheid en wat het betekent om een gezin op te voeden uitdaagt.

Geregisseerd door

Matt Ross

Schrijvers

Matt Ross

Cast

Viggo Mortensen
Frank Langella
Erin Moriarty
Missi Pyle
Steve Zahn
Kathryn Hahn
Annalise Basso
George MacKay
Samantha Isler

Bioscoopagenda van Captain Fantastic

Helaas draait Captain Fantastic niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 01-01-2015.

Captain Fantastic

Wil jij weten waar Captain Fantastic op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Captain Fantastic draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Captain Fantastic informatie

Benieuwd waar Captain Fantastic over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Captain Fantastic. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Captain Fantastic al heeft ontvangen.

Captain Fantastic trailer

Benieuwd of Captain Fantastic iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Captain Fantastic jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Captain Fantastic kunt kijken!