Kapitein Morten en de Spinnenkoningin

Kapitein Morten en de Spinnenkoningin

79 minuten Animatie, Avontuur, Familie 2018
Een jongen krimpt tot de grootte van een insect. Hij moet zijn speelgoedboot door een ondergelopen café zien te loodsen. Hij leert controle over zijn leven te krijgen en op te groeien door kleiner te worden.

Geregisseerd door

Kaspar Jancis

Henry Nicholson

Riho Unt

Schrijvers

Mike Horelick

Kaspar Jancis

Cast

Brendan Gleeson
Ciarán Hinds
Pauline McLynn
Michael McElhatton
Susie Power
Cian Patrick O'Dowd

Alternatieve titels

Captain Morten and the Spider Queen

Kapitein Morten en de Spinnenkoningin

Bioscoopagenda van Kapitein Morten en de Spinnenkoningin

Helaas draait Kapitein Morten en de Spinnenkoningin niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 01-01-2018.

Kapitein Morten en de Spinnenkoningin

Wil jij weten waar Kapitein Morten en de Spinnenkoningin op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Kapitein Morten en de Spinnenkoningin draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Kapitein Morten en de Spinnenkoningin informatie

Benieuwd waar Kapitein Morten en de Spinnenkoningin over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Kapitein Morten en de Spinnenkoningin. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Kapitein Morten en de Spinnenkoningin al heeft ontvangen.

Kapitein Morten en de Spinnenkoningin trailer

Benieuwd of Kapitein Morten en de Spinnenkoningin iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Kapitein Morten en de Spinnenkoningin jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Kapitein Morten en de Spinnenkoningin kunt kijken!