https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/188436-d8e79660ac3fdd0340ec1695403b06d1e7083cd4/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Captain Nova (2021)

6 Angst
Gevechtspiloot Nova reist terug in de tijd om een desastreuze milieuramp te voorkomen. Er is alleen een klein probleempje: de tijdreis verjongt haar. En wie luistert er nu naar een meisje van twaalf?!

Captain Nova

6 Angst
86 minuten 01-12-2021

Recensies Captain Nova

Filmposter Captain Nova

Gevechtspiloot Nova reist terug in de tijd om een desastreuze milieuramp te voorkomen. Er is alleen een klein probleempje: de tijdreis verjongt haar. En wie luistert er nu naar een meisje van twaalf?!

Het jaar 2050. De aarde is er zo slecht aan toe dat gevechtspiloot Nova de opdracht krijgt terug te reizen in de tijd om een desastreuze milieuramp te voorkomen. Maar waar niemand rekening mee heeft gehouden is een bijwerking van het tijdreizen: Nova wordt weer jong en stort neer als twaalfjarige. Niemand neemt haar nog serieus, behalve Nas - een verwaarloosde tiener die het mysterieuze meisje en haar vliegende robotje ADD uit handen probeert te houden van de geheime dienst. Lukt het Nova en Nas alsnog om de wereld te redden?! Captain Nova is een spannend sciencefiction-avontuur voor het hele gezin, van de makers van De regels van Floor, en opent dit jaar Cinekid.
Captain Nova Captain Nova Captain Nova Captain Nova Captain Nova
Filmposter Filmposter Captain Nova

Regisseur Captain Nova

Maurice Trouwborst

Schrijvers Captain Nova

Onbekend

Cast Captain Nova

Anniek Pheifer
Marouane Meftah
Kika van de Vijver

Filmagenda van Captain Nova

Captain Nova

Wil jij weten waar Captain Nova op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Captain Nova draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Captain Nova informatie

Benieuwd waar Captain Nova over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Captain Nova. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Captain Nova al heeft ontvangen.

Captain Nova trailer

Benieuwd of Captain Nova iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Captain Nova jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Captain Nova kunt kijken!