https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/185718-36d826a63abb7a70f5ae657d13a05ed88fca9b3e/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Captives (2022)

12 Discriminatie

Captives

12 Discriminatie
85 minuten Drama, Thriller, Crime, Romantiek 28-04-2022

Recensies Captives

MovieMeter: 3,1
Rotten Tomatoes 25

Filmposter Captives

Boedapest 1951, de communistische geheime politie verschijnt aan de deur van een gewoon gezin, maar in plaats van ze te deporteren, trekken de agenten in en sluiten ze op in hun eigen huis…. en iedereen die op de deur klopt. Dagen gaan voorbij zonder enige uitleg en de situatie wordt steeds absurder naarmate geheimen, leugens en paranoia het groeiende aantal gevangenen in het appartement beginnen te ontrafelen. Een ongelooflijk maar waargebeurd verhaal van Academy Award winnende regisseur Kristóf Deák.

Bekijk het aanbod van Captives

Regisseurs Captives

Angela Pope

Kristóf Deák

Schrijvers Captives

Frank Deasy

Cast Captives

Tim Roth
Julia Ormond
Keith Allen
Siobhan Redmond
Zsófia Szamosi
Eliza Sodró
Ernõ Fekete

Captives

Wil jij weten waar Captives op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Captives draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Captives informatie

Benieuwd waar Captives over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Captives. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Captives al heeft ontvangen.

Captives trailer

Benieuwd of Captives iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Captives jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Captives kunt kijken!