Carmen y Lola

Carmen y Lola

103 minuten 2018
MovieMeter: 3,5
Carmen woont in een zigeunergemeenschap in de buitenwijken van Madrid. Zoals alle vrouwen die ze in de gemeenschap heeft ontmoet, is ze voorbestemd om een patroon te reproduceren dat van generatie op generatie wordt herhaald: trouwen en zoveel mogelijk kinderen opvoeden. Maar op een dag ontmoet ze Lola, die ook zigeunerin is, ervan droomt naar de universiteit te gaan en van meisjes houdt. Carmen ontwikkelt snel een band met Lola en ze ontdekken een wereld die hen onvermijdelijk ertoe brengt om door hun familie te worden afgewezen.

Geregisseerd door

Arantxa Echevarria

Schrijvers

Arantxa Echevarria

Cast

Moreno Borja
Rafaela León
Zaira Morales
Rosy Rodriguez
Zaira Romero

Alternatieve titels

Carmen y Lola

Carmen & Lola

Bioscoopagenda van Carmen y Lola

Carmen y Lola

Wil jij weten waar Carmen y Lola op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Carmen y Lola draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Carmen y Lola informatie

Benieuwd waar Carmen y Lola over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Carmen y Lola. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Carmen y Lola al heeft ontvangen.

Carmen y Lola trailer

Benieuwd of Carmen y Lola iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Carmen y Lola jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Carmen y Lola kunt kijken!