Carnival of Souls (1997)

Carnival of Souls

90 minuten Drama, Horror, Mysterie 1997

Recensies Carnival of Souls

MovieMeter: 1,65
Rotten Tomatoes 20

Filmposter Carnival of Souls

Het is twintig jaar geleden dat de moeder van Alex Grant op lugubere wijze vermoord is. Louis Seagram, de moordenaar, komt vrij uit de gevangenis en neemt wraak op Alex, omdat zij tegen hem getuigde. Plotseling duikt hij op de achterbank van haar auto. In een wanhopige poging Louis kwijt te raken, rijdt Alex de auto in zee... Proestend komt Alex omhoog... in de badkuip. Was alles dan toch een nare droom? Samen met haar psychiater gaat Alex twintig jaar terug in de tijd. Haar moeder en zij leren Louis kennen als clown op de kermis. Vervolgens duikt hij op in de kelder, haar slaapkamer, de auto en voordat ze het weet is de nachtmerrie begonnen...
Filmposter Filmposter Carnival of Souls

Regisseurs Carnival of Souls

Adam Grossman

Ian Kessner

Schrijvers Carnival of Souls

Adam Grossman

John Clifford

Cast Carnival of Souls

Bobbie Phillips
Larry Miller
Shawnee Smith
Paul Johansson

Filmagenda van Carnival of Souls

Carnival of Souls

Wil jij weten waar Carnival of Souls op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Carnival of Souls draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Carnival of Souls informatie

Benieuwd waar Carnival of Souls over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Carnival of Souls. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Carnival of Souls al heeft ontvangen.

Carnival of Souls trailer

Benieuwd of Carnival of Souls iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Carnival of Souls jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Carnival of Souls kunt kijken!