Casanova’s & Prosecco (2020)

Casanova’s & Prosecco

19-09-2020
Op 5,6 en 7 oktober ontvang je voor aanvang van de voorstelling een glaasje Prosecco! Helaas is het nog niet mogelijk met alle 1,5 meter regels om als vanouds een gezellige Ladiesnight te organiseren. Dit was anders zeker een leuke film ervoor geweest! Maar een kleine troost... op 5,6 en 7 oktober ontvang je voor aanvang van de voorstelling een glaasje Prosecco! Casanova’s is een romantische komedie over de onzekere en timide journalist Bas die undercover moet gaan om een mysterieuze datingcoach te ontmaskeren. Deze datingcoach heeft een bestseller geschreven en komt nu met een tweede boek en workshop waarvan hij beweert incompetente mannen binnen drie dagen te kunnen transformeren in heuse casanova’s.

Regisseur Casanova’s & Prosecco

Jamel Aattache

Schrijvers Casanova’s & Prosecco

Onbekend

Cast Casanova’s & Prosecco

Tygo Gernandt
Birgit Schuurman
Roeland Fernhout
Lieke van Lexmond
John Buijsman
Jouman Fattal
Sergio Ijssel
Rienus Krul
Jim Bakkum
Juvat Westendorp
Leo Alkemade
Gaby Blaaser

Filmagenda van Casanova’s & Prosecco

Casanova’s & Prosecco

Wil jij weten waar Casanova’s & Prosecco op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Casanova’s & Prosecco draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Casanova’s & Prosecco informatie

Benieuwd waar Casanova’s & Prosecco over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Casanova’s & Prosecco. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Casanova’s & Prosecco al heeft ontvangen.

Casanova’s & Prosecco trailer

Benieuwd of Casanova’s & Prosecco iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Casanova’s & Prosecco jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Casanova’s & Prosecco kunt kijken!