https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/212795-34c7cab5b17f094a64b0b37269263d610b5aea29/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Casper en Emma en de Gouden Ring (2023)

AL
Casper en Emma zijn op vakantie op Malta als ze een mysterieuze gouden ring vinden. Samen proberen ze de eigenaar te vinden, maar wat als de ring uit Atlantis komt?

Casper en Emma en de Gouden Ring

AL
80 minuten 12-07-2023

Filmposter Casper en Emma en de Gouden Ring

Casper en Emma zijn op vakantie op Malta als ze een mysterieuze gouden ring vinden. Samen proberen ze de eigenaar te vinden, maar wat als de ring uit Atlantis komt?

Casper en Emma gaan samen met hun familie op vakantie naar het eiland Malta dat ligt in de Middellandse zee. Op hun eerste dag op het strand ontmoeten ze Pawlu en zijn knuffel, Dolfijn. Het begin van een echte vakantievriendschap. Tijdens het spelen vinden de drie vriendjes samen iets bijzonders in de zee: een gouden ring! Casper en Emma denken dat iemand zijn trouwring is verloren en gaan op zoek naar de rechtmatige eigenaar. Maar het vinden van de eigenaar van de ring blijkt moeilijker dan gedacht. Een visser vertelt de kinderen dat de ring afkomstig is uit de gezonken stad Atlantis. Als Emma en Pawlu nog bezig zijn met de speurtocht ontmoet Casper Agatha, een meisje uit Malta. Uiteindelijk besluit Emma om de ring terug in zee te gooien. Maar op dat moment leert Casper de oma van Agatha kennen en wordt het mysterie van de gevonden ring toch nog opgelost…

Bekijk het aanbod van Casper en Emma en de Gouden Ring

Regisseur Casper en Emma en de Gouden Ring

Marianne Sand

Schrijvers Casper en Emma en de Gouden Ring

Onbekend

Cast Casper en Emma en de Gouden Ring

Finn Poncin
Jace Balwant Gir
Noa Rijnders
Seb van den Berg
Max Roest
Enzo Coenen
Roos van Erkel
Marloes van den Heuvel
Dennis Willekens
Loïs van de Ven
Marieke Goemans
Peggy Vrijens
Marc Nochem
Pepijn Koolen
Ruben Lürsen
Zoé Rijnders
Hein

Filmagenda van Casper en Emma en de Gouden Ring

Casper en Emma en de Gouden Ring

Wil jij weten waar Casper en Emma en de Gouden Ring op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Casper en Emma en de Gouden Ring draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Casper en Emma en de Gouden Ring informatie

Benieuwd waar Casper en Emma en de Gouden Ring over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Casper en Emma en de Gouden Ring. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Casper en Emma en de Gouden Ring al heeft ontvangen.

Casper en Emma en de Gouden Ring trailer

Benieuwd of Casper en Emma en de Gouden Ring iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Casper en Emma en de Gouden Ring jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Casper en Emma en de Gouden Ring kunt kijken!