https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/217279-bd6e64f6153780f5eab3bf7dc0559b60b0a853ea/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Cat Person (2024)

12
Wanneer studente Margot op date gaat met de oudere Robert, ontdekt ze dat Robert in persoon heel anders is dan de Robert met wie ze via sms'jes flirt.

Cat Person

12
119 minuten 15-02-2024

Filmposter Cat Person

Wanneer studente Margot op date gaat met de oudere Robert, ontdekt ze dat Robert in persoon heel anders is dan de Robert met wie ze via sms'jes flirt.

De 20-jarige studente Margot ontmoet de 34-jarige Robert in het filmhuis waar zij snacks verkoopt. Na wat speels geflirt over en weer vraagt Robert om haar nummer, wat het begin vormt van een uitgebreide berichtenwisseling tussen de twee. Margot vindt zijn berichtjes grappig en gevat, maar als ze samen afspreken is hij juist lastig te peilen en ongemakkelijk. Terwijl hun relatie zich verder ontwikkelt, schommelt de machtsverhouding tussen hen heen en weer. Margots rijke fantasie switcht constant tussen een aandoenlijke en een bedreigende versie van Robert. Als de percepties die zij van elkaar hebben uiteindelijk botsen, dreigt alles compleet uit de hand te lopen met zelfs een mogelijk fatale afloop.

Bekijk het aanbod van Cat Person

Regisseur Cat Person

Susanna Fogel

Schrijvers Cat Person

Michelle Ashford

Cast Cat Person

Emilia Jones
Nicholas Braun
Geraldine Viswanathan
Isabella Rossellini

Filmagenda van Cat Person

Cat Person

Wil jij weten waar Cat Person op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Cat Person draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Cat Person informatie

Benieuwd waar Cat Person over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Cat Person. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Cat Person al heeft ontvangen.

Cat Person trailer

Benieuwd of Cat Person iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Cat Person jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Cat Person kunt kijken!