Cats: op zoek naar Kattopia


Bekijk trailer

Cats: op zoek naar Kattopia

87 minuten Animatie, Kinderfilm 18-04-2019
Midden in een grote wereldstad woont de kattenvader Banjer met zijn zoon Raf. Raf is, in tegenstelling tot zijn vader, een avontuurlijk, ondernemend katje dat vol energie zit. Terwijl Banjer zijn dag luierend doorkomt, wil Raf de hele wereld zien en kan hij geen genoeg krijgen van avontuur! Vooral Kattopia wil hij ontdekken, het is de droomplek voor elke kat. Volgens zijn vader is dit ook de plek waar de moeder van Raf jaren geleden naartoe is afgereisd. Wanneer hun baasje met een nieuw huisdier thuiskomt maakt dat Raf nog nieuwsgieriger naar Kattopia. Papegaai Ar is al op veel plekken geweest en vertelt uitgebreid over Kattopia. Raf besluit het avontuur aan te gaan en naar Kattopia te reizen met zijn eigengemaakte raket! Vader Banjer maakt zich enorme zorgen. Hij twijfelt geen seconde en reist samen met Ar achter zijn zoon aan. Samen trotseren ze de grote stad, op zoek naar Raf die ondertussen in steeds grotere problemen raakt. Komt Blanket op tijd om zijn zoon te redden?

Geregisseerd door

Gary Wang

Schrijvers

Onbekend

Cast

Emil Chau
Dermot Mulroney
Brittany Curran
Nicole Tompkins
Yanduo Yang
Yufeng Li
Nick Guerra

Alternatieve titels

Cats: op zoek naar Kattopia

Cats and Peachtopia

Cats

Bioscoopagenda van Cats: op zoek naar Kattopia

Helaas draait Cats: op zoek naar Kattopia niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 18-04-2019.

Cats: op zoek naar Kattopia

Wil jij weten waar Cats: op zoek naar Kattopia op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Cats: op zoek naar Kattopia draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Cats: op zoek naar Kattopia informatie

Benieuwd waar Cats: op zoek naar Kattopia over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Cats: op zoek naar Kattopia. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Cats: op zoek naar Kattopia al heeft ontvangen.

Cats: op zoek naar Kattopia trailer

Benieuwd of Cats: op zoek naar Kattopia iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Cats: op zoek naar Kattopia jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Cats: op zoek naar Kattopia kunt kijken!