https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/172006-500f744c18fa10fded8099cf553282cfdf74c577/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Cats & Dogs: Slaan De Pootjes Ineen (2020)

6 Angst Geweld
Een team van onervaren en onbeproefde agenten moet nu hun ouderwetse instinct gebruiken om weer voor vrede tussen katten en honden te zorgen.

Cats & Dogs: Slaan De Pootjes Ineen

6 Angst Geweld
2020

Filmposter Cats & Dogs: Slaan De Pootjes Ineen

Een team van onervaren en onbeproefde agenten moet nu hun ouderwetse instinct gebruiken om weer voor vrede tussen katten en honden te zorgen.

Het is tien jaar na de totstandkoming van de Grote Vrede, een uitgebreid bewakingssysteem dat door katten en honden gezamenlijk ontworpen is met als doel de vrede te bewaren als er conflicten dreigen te ontstaan. Maar dan worden er draadloze netwerken gehackt door een slimme slechterik. Door frequenties te gebruiken die alleen katten en honden kunnen horen, kan hij ze manipuleren en zo barst de wereldwijde strijd tussen beide diersoorten weer los. Een team van onervaren en onbeproefde agenten moet nu hun ouderwetse instinct gebruiken om weer voor vrede tussen katten en honden te zorgen.

Bekijk het aanbod van Cats & Dogs: Slaan De Pootjes Ineen

Cats & Dogs: Slaan De Pootjes Ineen
Filmposter Filmposter Cats & Dogs: Slaan De Pootjes Ineen

Regisseur Cats & Dogs: Slaan De Pootjes Ineen

Sean McNamara

Schrijvers Cats & Dogs: Slaan De Pootjes Ineen

Onbekend

Cast Cats & Dogs: Slaan De Pootjes Ineen

Onbekend

Filmagenda van Cats & Dogs: Slaan De Pootjes Ineen

Cats & Dogs: Slaan De Pootjes Ineen

Wil jij weten waar Cats & Dogs: Slaan De Pootjes Ineen op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Cats & Dogs: Slaan De Pootjes Ineen draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Cats & Dogs: Slaan De Pootjes Ineen informatie

Benieuwd waar Cats & Dogs: Slaan De Pootjes Ineen over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Cats & Dogs: Slaan De Pootjes Ineen. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Cats & Dogs: Slaan De Pootjes Ineen al heeft ontvangen.

Cats & Dogs: Slaan De Pootjes Ineen trailer

Benieuwd of Cats & Dogs: Slaan De Pootjes Ineen iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Cats & Dogs: Slaan De Pootjes Ineen jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Cats & Dogs: Slaan De Pootjes Ineen kunt kijken!