https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/217080-07ba27bf61384ceb5a79bf95c7a2bf9a6c60c28f/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

C'è ancora domani (2024)

6
Stijlvol en krachtig drama over een huisvrouw in het Rome van 1946, die de eerste stappen zet om zich te onttrekken aan de tirannie van haar man.

C'è ancora domani

6
118 minuten 21-03-2024

Filmposter C'è ancora domani

Stijlvol en krachtig drama over een huisvrouw in het Rome van 1946, die de eerste stappen zet om zich te onttrekken aan de tirannie van haar man.

Delia en Ivano wonen met hun kinderen en Ivano’s ziekelijke vader in een souterrain woning in een typisch Romeins hofje. Het is 1946 en Rome balanceert tussen de roes over de bevrijding en de tekortkomingen van de afgelopen oorlogsjaren. Delia berust in haar traditionele rol van echtgenote en moeder die de eindjes aan elkaar moet knopen. Ivano, de patrias familias, hardwerkend om het beetje geld thuis te brengen laat geen gelegenheid voorbij gaan om dit te vertellen, soms minachtend en soms hardhandig. Hij heeft alleen ontzag voor zijn manipulerende vader, voor wie Delia een makkelijke verzorgster is. Het is lente en de familie is opgewonden over de verloving van hun dochter Marcella met een jongen uit de middenklasse. Delia ziet dit als Marcella’s kans om hetzelfde lot te ontlopen. Maar alles verandert wanneer Delia een mysterieuze brief ontvangt die haar moed aanwakkert om te streven naar een beter leven – en niet alleen voor zichzelf… Geïnspireerd door de verhalen van grootmoeders en overgrootmoeders.

Bekijk het aanbod van C'è ancora domani

Regisseur C'è ancora domani

Paola Cortellesi

Schrijvers C'è ancora domani

Onbekend

Cast C'è ancora domani

Valerio Mastandrea
Vinicio Marchioni
Giorgio Colangeli

Filmagenda van C'è ancora domani

C'è ancora domani

Wil jij weten waar C'è ancora domani op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar C'è ancora domani draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

C'è ancora domani informatie

Benieuwd waar C'è ancora domani over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over C'è ancora domani. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies C'è ancora domani al heeft ontvangen.

C'è ancora domani trailer

Benieuwd of C'è ancora domani iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de C'è ancora domani jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij C'è ancora domani kunt kijken!