Celibaat

Celibaat

71 minuten 22-02-2020
De Kruisheren van Sint Agatha kozen op jonge leeftijd voor een celibatair leven in het klooster. In deze kleine gemeenschap wordt nauwelijks gesproken over hun seksuele onthouding en het gemis van een liefdesrelatie. Regisseur Daan Jongbloed maakt dit taboe voorzichtig bespreekbaar in de documentaire Celibaat. In verstilde observaties en intieme interviews over verlangens, worstelingen, twijfels en eenzaamheid, schetst de documentaire een kwetsbaar en eerlijk beeld van mannen die voor een celibatair leven kozen.

Geregisseerd door

Onbekend

Schrijvers

Onbekend

Cast

Onbekend

Bioscoopagenda van Celibaat

Helaas draait Celibaat niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 22-02-2020.

Celibaat

Wil jij weten waar Celibaat op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Celibaat draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Celibaat informatie

Benieuwd waar Celibaat over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Celibaat. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Celibaat al heeft ontvangen.

Celibaat trailer

Benieuwd of Celibaat iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Celibaat jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Celibaat kunt kijken!