C'era una Volta il West

C'era una Volta il West

165 minuten Western 1968
MovieMeter: 4,24
Brett McBain is een welkomstfeest aan het organiseren voor Jill, de vrouw waarmee hij de vorige maand getrouwd is in New Orleans. Wanneer hij en zijn drie kinderen neergeschoten worden door 'desperados', erft Jill de grond van haar man. Er is echter een spoorwegbouwer die een spoorbaan aan het aanleggen is dwars door het land dat Jill geërfd heeft. Maar dan komt er uit een onverwachte hoek een redder in nood.

Geregisseerd door

Sergio Leone

Schrijvers

Dario Argento

Bernardo Bertolucci

Sergio Donati

Sergio Leone

Cast

Jason Robards
Charles Bronson
Henry Fonda
Claudia Cardinale

Alternatieve titels

Once Upon A Time In The West

C'era una Volta il West

Once Upon a Time in the West

C'era una volta il West

Bioscoopagenda van C'era una Volta il West

C'era una Volta il West

Wil jij weten waar C'era una Volta il West op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar C'era una Volta il West draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

C'era una Volta il West informatie

Benieuwd waar C'era una Volta il West over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over C'era una Volta il West. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies C'era una Volta il West al heeft ontvangen.

C'era una Volta il West trailer

Benieuwd of C'era una Volta il West iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de C'era una Volta il West jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij C'era una Volta il West kunt kijken!