Cette musique ne joue pour personne (2021)

12
Iedereen kan door de liefde bevangen raken. Ook zware jongens.
Bekijk op Picl
Bekijk trailer

Cette musique ne joue pour personne

12
107 minuten 23-12-2021

Filmposter Cette musique ne joue pour personne

Iedereen kan door de liefde bevangen raken. Ook zware jongens.

De liefde kan overal toeslaan: in een container in een Noord-Franse havenstad, bij de kassa van een supermarkt, achter de schuifpui van een doorzonwoning, op de planken bij het amateurtoneel of op de dansvloer bij een tienerfeestje. Iedereen kan door de liefde bevangen raken. Ook zware jongens zoals Jeff en zijn sidekicks. Hun territorium wordt bedreigd door een stel jonge honden, maar Jeffs grootste zorg is het winnen van het hart van Roxane, een jonge caissière die hij heimelijk aanbidt. Net als Cyrano stuurt hij haar liefdesgedichten, die zijn handlanger moet bezorgen. Ondertussen valt Jeffs lijfwacht Jacky voor een amateuractrice en dwingen Jésus en Poussin alle tieners in het dorp naar het feestje van Jeffs dochter te komen. Cette musique ne joue pour personne is een absurdistische ode aan de liefde, de poëzie en het theater, met heerlijke rollen voor Vanessa Paradis, Bouli Lanners, Gustave Kervern en vele anderen.

Bekijk het aanbod van Cette musique ne joue pour personne

Filmposter Filmposter Cette musique ne joue pour personne

Regisseur Cette musique ne joue pour personne

Samuel Benchetrit

Schrijvers Cette musique ne joue pour personne

Onbekend

Cast Cette musique ne joue pour personne

Vanessa Paradis
Bouli Lanners
Ramzy Bedia
François Damiens
Gustave Kervern

Cette musique ne joue pour personne

Wil jij weten waar Cette musique ne joue pour personne op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Cette musique ne joue pour personne draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Cette musique ne joue pour personne informatie

Benieuwd waar Cette musique ne joue pour personne over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Cette musique ne joue pour personne. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Cette musique ne joue pour personne al heeft ontvangen.

Cette musique ne joue pour personne trailer

Benieuwd of Cette musique ne joue pour personne iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Cette musique ne joue pour personne jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Cette musique ne joue pour personne kunt kijken!