Cha-Cha (1978)

Cha-Cha

90 minuten Drama, Muziek, Komedie 1978

Recensies Cha-Cha

MovieMeter: 2,72

Filmposter Cha-Cha

Cha Cha is een harde rock 'n roll-happening waar naast de fantasie ook de realiteit rond het fenomeen Herman Brood aan bod komt. We zien hem hier dan ook op het hoogtepunt van zijn roemruchte carrière, omringd door Nina Hagen en Lene Lovich. Natuurlijk zit er veel muziek in de film, die eigenlijk gaat over de generatie die na 1945 werd geboren en naar nieuwe leiders zoekt. Dat je daardoor wel eens op een dwaalspoor kunt komen, bewijst de rol van Lene Lovich, die een politiek activiste speelt, van wie de ware bedoelingen verborgen zijn achter een artistiek masker.
Filmposter Filmposter Cha-Cha

Regisseur Cha-Cha

Herbert Curiël

Schrijvers Cha-Cha

Herbert Curiël

Nina Hagen

Herman Brood

Cast Cha-Cha

Nina Hagen
Herman Brood
Lene Lovich
Les Chappell

Filmagenda van Cha-Cha

Cha-Cha

Wil jij weten waar Cha-Cha op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Cha-Cha draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Cha-Cha informatie

Benieuwd waar Cha-Cha over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Cha-Cha. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Cha-Cha al heeft ontvangen.

Cha-Cha trailer

Benieuwd of Cha-Cha iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Cha-Cha jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Cha-Cha kunt kijken!