Love Trilogy: Chained (2018)

Love Trilogy: Chained

112 minuten Drama 2018

Recensies Love Trilogy: Chained

Rashi werkt al zestien jaar bij de politie en is een strikte en meedogenloze voorstander van orde en wet. Enkele jonge mensen wekken de indruk dat ze drugs aan het verkopen zijn in een park. Rashi geeft twee van hen de opdracht zich te ontkleden. De volgende dag blijkt dat de vader van een van de jongens een hoge ambtenaar van de geheime dienst is. Rashi wordt beschuldigd van seksuele intimidatie en wordt geschorst.

Regisseur Love Trilogy: Chained

Yaron Shani

Schrijvers Love Trilogy: Chained

Yaron Shani

Cast Love Trilogy: Chained

Eran Naim
Stav Almagor
Stav Patai
Stav Patay

Alternatieve titels

Chained

Love Trilogy: Chained

Filmagenda van Love Trilogy: Chained

Love Trilogy: Chained

Wil jij weten waar Love Trilogy: Chained op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Love Trilogy: Chained draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Love Trilogy: Chained informatie

Benieuwd waar Love Trilogy: Chained over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Love Trilogy: Chained. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Love Trilogy: Chained al heeft ontvangen.

Love Trilogy: Chained trailer

Benieuwd of Love Trilogy: Chained iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Love Trilogy: Chained jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Love Trilogy: Chained kunt kijken!