Chained

Chained

112 minuten Drama 2019
Rashi werkt al zestien jaar bij de politie en is een strikte en meedogenloze voorstander van orde en wet. Enkele jonge mensen wekken de indruk dat ze drugs aan het verkopen zijn in een park. Rashi geeft twee van hen de opdracht zich te ontkleden. De volgende dag blijkt dat de vader van een van de jongens een hoge ambtenaar van de geheime dienst is. Rashi wordt beschuldigd van seksuele intimidatie en wordt geschorst.

Geregisseerd door

Yaron Shani

Schrijvers

Yaron Shani

Cast

Eran Naim
Stav Almagor
Stav Patai

Alternatieve titels

Chained

The Love Trilogy: Chained

Bioscoopagenda van Chained

Helaas draait Chained niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 01-01-2019.

Chained

Wil jij weten waar Chained op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Chained draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Chained informatie

Benieuwd waar Chained over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Chained. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Chained al heeft ontvangen.

Chained trailer

Benieuwd of Chained iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Chained jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Chained kunt kijken!