https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/213419-089939479462842258d05bff5c8250d2997e7c0b/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Challengers (2024)

Bekijk filmtijden
Bekijk trailer

Challengers

90 minuten 25-04-2024
Challengers is een film van de visionaire regisseur Luca Guadagnino, met Zendaya in de rol van Tashi Duncan, een voormalige talentvolle tennisster die coach is geworden. Tashi is een sterke vrouw die zowel op als buiten de tennisbaan haar mannetje staat en getrouwd is met een tenniskampioen die bezig is aan een wat mindere periode (Mike Faist - “West Side Story”). Tashi’s pogingen haar man er weer bovenop te krijgen nemen een verrassende wending wanneer hij het moet opnemen tegen de uitgerangeerde Patrick (Josh O'Connor - “The Crown”) , zijn voormalige beste vriend en de ex van Tashi. Als zaken uit hun verleden er dan toe leiden dat de spanningen hoog oplopen, wordt Tashi gedwongen zich af te vragen welke prijs er voor de winst zal moeten worden betaald.
Challengers Challengers
Filmposter Filmposter Challengers

Regisseur Challengers

Luca Guadagnino

Schrijvers Challengers

Onbekend

Cast Challengers

Zendaya
Mike Faist
Josh O’Conner

Filmagenda van Challengers

Challengers

Wil jij weten waar Challengers op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Challengers draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Challengers informatie

Benieuwd waar Challengers over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Challengers. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Challengers al heeft ontvangen.

Challengers trailer

Benieuwd of Challengers iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Challengers jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Challengers kunt kijken!