Charade

110 minuten Komedie, Mysterie, Thriller, Romantiek, Humor 1963
Metacritic: 83,1
MovieMeter: 3,48
Rotten Tomatoes 95
Regina Lamperts plan om van haar man te scheiden valt op een drastische manier in duigen: hij blijkt vermoord te zijn na het stelen van een enorme hoeveelheid geld. Kort na zijn dood ontmoet Regina een mysterieuze man, bekend onder diverse namen, die geïnteresseerd is in het fortuin van wijlen haar echtgenoot, net als zijn voormalige trawanten, een stel schurken. Deze verdenken Regina ervan het geld in haar bezit te hebben. Als deze één voor één onder geheimzinnige omstandigheden het loodje leggen, is het mysterie compleet.

Geregisseerd door

Stanley Donen

Schrijvers

Peter Stone

Marc Behm

Cast

Cary Grant
James Coburn
Walter Matthau
Audrey Hepburn

Bioscoopagenda van Charade

Charade

Wil jij weten waar Charade op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Charade draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Charade informatie

Benieuwd waar Charade over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Charade. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Charade al heeft ontvangen.

Charade trailer

Benieuwd of Charade iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Charade jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Charade kunt kijken!