Charade (1963)

6 Geweld Angst

Charade

6 Geweld Angst
110 minuten Komedie, Mysterie, Romantiek, Thriller, Humor 1963

Recensies Charade

MovieMeter: 3,48
Metacritic: 83,1
Rotten Tomatoes 95

Filmposter Charade

Regina Lamperts plan om van haar man te scheiden valt op een drastische manier in duigen: hij blijkt vermoord te zijn na het stelen van een enorme hoeveelheid geld. Kort na zijn dood ontmoet Regina een mysterieuze man, bekend onder diverse namen, die geïnteresseerd is in het fortuin van wijlen haar echtgenoot, net als zijn voormalige trawanten, een stel schurken. Deze verdenken Regina ervan het geld in haar bezit te hebben. Als deze één voor één onder geheimzinnige omstandigheden het loodje leggen, is het mysterie compleet.
Filmposter Filmposter Charade

Regisseur Charade

Stanley Donen

Schrijvers Charade

Peter Stone

Marc Behm

Cast Charade

Audrey Hepburn
Cary Grant
Walter Matthau
James Coburn

Charade

Wil jij weten waar Charade op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Charade draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Charade informatie

Benieuwd waar Charade over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Charade. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Charade al heeft ontvangen.

Charade trailer

Benieuwd of Charade iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Charade jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Charade kunt kijken!