Charlie Chaplin: City Lights (2021)

Charlie Chaplin: City Lights

04-12-2021
The Little Tramp ontmoet een arme, blinde bloemenverkoopster en wordt onmiddellijk verliefd op haar. Zij ziet hem aan voor een miljonair. Omdat hij haar niet wil teleurstellen, houdt hij de schijn op en probeert geld in te zamelen voor haar operatie. City Lights eindigt met één van de meest bekende slotscènes uit de filmgeschiedenis waarin het bloemenmeisje zich realiseert wie haar weldoener was. De film weet de kijker zo te beroeren en aan het lachen te maken dat de film in 1998 werd opgenomen in de Top-100 American Films van het American Film Institute €9,50 // CJP €8,50 // Filmpas €7,50 Maak je filmbezoek compleet! Lunchen vooraf of na afloop van de film kan voor €19,50 voor een filmkaartje, lunch incl. consumptie. In de avond kan je genieten van een plate + consumptie, dan betaal je slechts €24,50 voor je filmkaartje en plate.

Regisseur Charlie Chaplin: City Lights

Onbekend

Schrijvers Charlie Chaplin: City Lights

Onbekend

Cast Charlie Chaplin: City Lights

Onbekend

Filmagenda van Charlie Chaplin: City Lights

Charlie Chaplin: City Lights

Wil jij weten waar Charlie Chaplin: City Lights op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Charlie Chaplin: City Lights draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Charlie Chaplin: City Lights informatie

Benieuwd waar Charlie Chaplin: City Lights over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Charlie Chaplin: City Lights. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Charlie Chaplin: City Lights al heeft ontvangen.

Charlie Chaplin: City Lights trailer

Benieuwd of Charlie Chaplin: City Lights iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Charlie Chaplin: City Lights jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Charlie Chaplin: City Lights kunt kijken!