Charlie's Country (2012)

Charlie's Country

108 minuten 2012

Recensies Charlie's Country

Metacritic: 75,1
MovieMeter: 3,29
Rotten Tomatoes 95

Filmposter Charlie's Country

Charlie woont in een afgelegen Aboriginalgemeenschap in Arnhem Land, waar hij en de andere mannen van de gemeenschap worstelen met de culturele invloeden van een wereld die gedomineerd wordt door blanken. Charlie besluit daarom te vertrekken en de oude manier van leven op te pakken, net als zijn voorouders. Hij begint zich echter al snel eenzaam te voelen en mist zijn gemeenschap.
Filmposter Filmposter Charlie's Country

Regisseur Charlie's Country

Rolf de Heer

Schrijvers Charlie's Country

Rolf de Heer

David Gulpilil

Cast Charlie's Country

David Gulpilil
Peter Djigirr
Luke Ford
Jennifer Budukpuduk Gaykamangu
Lizzie Durrurrnga

Charlie's Country

Wil jij weten waar Charlie's Country op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Charlie's Country draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Charlie's Country informatie

Benieuwd waar Charlie's Country over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Charlie's Country. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Charlie's Country al heeft ontvangen.

Charlie's Country trailer

Benieuwd of Charlie's Country iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Charlie's Country jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Charlie's Country kunt kijken!