Charlotte (2021)

12 Discriminatie

Charlotte

12 Discriminatie
96 minuten 2021
De joodse Charlotte Salomon is een jong meisje uit Berlijn. Ze staat op het punt volwassen te worden wanneer de Tweede Wereldoorlog voor de deur staat. Ze is ontzettend getalenteerd en beschikt over een fantasierijke verbeelding waarmee ze hoopt kunstenaar te worden. Maar door de huidige situatie komt haar droom - en haar leven - in gevaar waardoor ze Berlijn voor Zuid-Frankrijk verruilt. Daar herneemt ze haar passie en vindt ze de liefde. Wanneer een familietragedie een geheim blootlegt, krijgt Charlotte de idee om haar levensverhaal op het doek weer te geven.

Regisseurs Charlotte

Bibo Bergeron

Éric Warin

Tahir Rana

Schrijvers Charlotte

Onbekend

Cast Charlotte

Keira Knightley
Raoul Bhaneja
Hanneke Talbot
Sadie Deogrades

Filmagenda van Charlotte

Charlotte

Wil jij weten waar Charlotte op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Charlotte draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Charlotte informatie

Benieuwd waar Charlotte over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Charlotte. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Charlotte al heeft ontvangen.

Charlotte trailer

Benieuwd of Charlotte iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Charlotte jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Charlotte kunt kijken!