Chef

133 minuten Drama, Komedie, Familie 2016

Recensies Chef

MovieMeter: 3,5
Rotten Tomatoes 40

Filmposter Chef

De film vertelt het verhaal van Roshan Kalra. Roshan Kalra is een chef-kok van beroep en voor hem gaan eten, liefde en werken allemaal samen. Zijn passie voor zijn werk gaat boven alles, zelfs zijn familie. Hij leeft uit de buurt van zijn vrouw Radha Menon en zoon Aari. Na een lange tijd besluit hij om zijn zoon in Cochin te bezoeken en samen hebben ze een leuke tijd. Totdat hij zich realiseert dat ondanks zijn ambities en passies, hij meer tijd wil doorbrengen met zijn zoon. Hij neemt ontslag en begint samen met zijn zoon een foodtruck. Remake van Chef (2014).

Bekijk het aanbod van Chef

Filmposter Filmposter Chef

Regisseur Chef

Raja Menon

Schrijvers Chef

Jon Favreau

Raja Menon

Suresh Nair

Ritesh Shah

Cast Chef

Saif Ali Khan
Padmapriya
Svar Kamble
Dhanish Karthik
Chandan Roy Sanyal

Chef

Wil jij weten waar Chef op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Chef draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Chef informatie

Benieuwd waar Chef over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Chef. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Chef al heeft ontvangen.

Chef trailer

Benieuwd of Chef iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Chef jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Chef kunt kijken!