https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/138048-8c194bd4ad8793543735b31c2b5c8467d1a0ea02/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Chili (2020)

AL
Deze prachtige en intrigerende film neemt je mee naar de ongelooflijke natuur van Chili.
Bekijk filmtijden
Bekijk trailer

Chili

AL
52 minuten 24-09-2020

Filmposter Chili

Deze prachtige en intrigerende film neemt je mee naar de ongelooflijke natuur van Chili.

Deze prachtige en intrigerende film neemt je mee naar de ongelooflijke natuur van Chili. Een land met een ongekende rijkdom aan dieren en planten. De langwerpige vorm van het land met 6500 kilometer kustlijn is een gebied van uitersten. Van de winderige kustlijn van de Pacifische kust in het westen, de hete Atacama woestijn, het ruige Andesgebergte tot het einde van de wereld in Tierra del Fuego. Deze film neemt je mee op een intieme en klassieke reis door het ruige Chili vol magische momenten. Van een moederpuma spelend met haar welpen tot een kale woestijn die plots tot bloei komt en waar de dieren direct van profiteren. Van vampiervleermuizen tot de blauwe vinvis. Deze film wordt uitgebracht in de reeks WFFR on tour. Prijswinnende natuurfilms op het grote doek.

Regisseur Chili

Rene Arenada

Schrijvers Chili

Onbekend

Cast Chili

Onbekend

Filmagenda van Chili

Chili

Wil jij weten waar Chili op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Chili draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Chili informatie

Benieuwd waar Chili over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Chili. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Chili al heeft ontvangen.

Chili trailer

Benieuwd of Chili iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Chili jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Chili kunt kijken!