The Magician (2014)

The Magician

122 minuten Romantiek, Fantasie, Drama 2014

Recensies The Magician

MovieMeter: 2

Filmposter The Magician

Hwan-Hee is een veelgevraagde goochelaar in de Moorangroo, een district in Uiji binnen de Joseondynastie. Hwan-Hee draagt een moeilijke kindertijd met zich mee: als kind werd hij mishandeld door Gwi-Mol, een illusionist uit de Qing-dynastie, waarop hij met zijn vriend Bo-Eum wegliep. Tot op vandaag zijn ze bezorgd dat Gwi-Mol hen vindt. Ondertussen moet Cheong-Myung, een prinses van de Joseondynastie, met tegenzin trouwen met de prins van de Qing-dynastie. In Uiji ontmoet ze Hwan-Hee en de twee worden verliefd. Gwi-Mol keert echter terug naar Joseon om op zoek te gaan naar Hwan-Hee en Bo-Eum en in de vriendenkring van de prinses is er een samenzwering gaande.
Filmposter Filmposter The Magician

Regisseur The Magician

Dae-seung Kim

Schrijvers The Magician

Won-Tae Lee

Cast The Magician

Ara Go
Dal-hwan Jo
Yun-hie Jo
Do-won Kwak

Alternatieve titels

Chosun Masoolsa

The Magician

Filmagenda van The Magician

The Magician

Wil jij weten waar The Magician op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar The Magician draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

The Magician informatie

Benieuwd waar The Magician over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over The Magician. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies The Magician al heeft ontvangen.

The Magician trailer

Benieuwd of The Magician iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de The Magician jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij The Magician kunt kijken!