https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/64848-12060ab52249ca8f0251212383fc0cee30efc970/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Chronic (2016)

12 Angst
Verpleger David werkt zeer toegewijd met terminale patiënten. Hij bouwt een intieme band op met elke patiënt en gaat daarin verder dan zijn collega's.

Chronic

12 Angst
92 minuten Drama 04-08-2016

Recensies Chronic

MovieMeter: 3,75
Metacritic: 69,1

Filmposter Chronic

Verpleger David werkt zeer toegewijd met terminale patiënten. Hij bouwt een intieme band op met elke patiënt en gaat daarin verder dan zijn collega's.

Verpleger David werkt zeer toegewijd met terminale patiënten. Hij bouwt een intieme band op met elke patiënt en gaat daarin verder dan zijn collega’s doen. In zijn privéleven is hij echter onhandig, terughoudend en blijkt hij uiteindelijk net zo afhankelijk van zijn patiënten als zij van hem. Het is duidelijk dat David een zwaar verleden met zich meesleept dat inmiddels ondraaglijk is geworden. Hij zal daarom eerst de oorzaak van zijn schuldgevoelens onder ogen moeten komen om zo met een schoon geweten zijn leven voort te kunnen zetten.

Regisseur Chronic

Michel Franco

Schrijvers Chronic

Michel Franco

Cast Chronic

Michael Cristofer
Nailea Norvind
Rachel Pickup
Robin Bartlett
Sarah Sutherland
Tim Roth
Bitsie Tulloch
David Dastmalchian
Elizabeth Tulloch
Maribeth Monroe

Filmagenda van Chronic

Chronic

Wil jij weten waar Chronic op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Chronic draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Chronic informatie

Benieuwd waar Chronic over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Chronic. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Chronic al heeft ontvangen.

Chronic trailer

Benieuwd of Chronic iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Chronic jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Chronic kunt kijken!