Chronicle (2011)

Chronicle

84 minuten Science fiction, Thriller, Drama 2011

Recensies Chronicle

MovieMeter: 3,15
Metacritic: 69,1
Rotten Tomatoes 85

Filmposter Chronicle

Drie doodnormale middelbare scholieren doen een ongelooflijke ontdekking. Ze vinden in het bos een mysterieuze substantie waar ze aan bloot gesteld worden en waardoor ze superkrachten ontwikkelen. Als ze leren om de superkrachten onder controle te houden en ze te gebruiken in hun voordeel, beginnen hun levens uit de hand te lopen en hun duistere kanten naar boven te komen.
Filmposter Filmposter Chronicle

Regisseur Chronicle

Josh Trank

Schrijvers Chronicle

Josh Trank

Max Landis

Cast Chronicle

Alex Russell
Dane DeHaan
Michael B. Jordan
Michael Kelly

Filmagenda van Chronicle

Chronicle

Wil jij weten waar Chronicle op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Chronicle draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Chronicle informatie

Benieuwd waar Chronicle over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Chronicle. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Chronicle al heeft ontvangen.

Chronicle trailer

Benieuwd of Chronicle iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Chronicle jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Chronicle kunt kijken!