https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/159931-6c929b50c561e93c36aa4eb2de47119b64c4a3c0/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Cidade de Deus (2002)

16 Geweld
Gewelddadig en flitsend gefilmd epos over het harde leven in een grote sloppenwijk van Rio de Janeiro, waaruit moeilijk te ontsnappen valt.

Cidade de Deus

16 Geweld
130 minuten Drama, Misdaad, Crime 2002

Recensies Cidade de Deus

MovieMeter: 4,15
Metacritic: 79,1
Rotten Tomatoes 91

Filmposter Cidade de Deus

Gewelddadig en flitsend gefilmd epos over het harde leven in een grote sloppenwijk van Rio de Janeiro, waaruit moeilijk te ontsnappen valt.

Twee jongens groeien op in een van de meest beruchte buurten ter wereld: de "Cidade de Deus" in Rio de Janeiro. In hun pogingen de armoede te ontvluchten nemen ze beiden een ander pad: de één wordt fotograaf, de ander drugsdealer.
Cidade de Deus Cidade de Deus
Filmposter Filmposter Cidade de Deus

Regisseurs Cidade de Deus

Fernando Meirelles

Kátia Lund

Schrijvers Cidade de Deus

Bráulio Mantovani

Paulo Lins

Cast Cidade de Deus

Alexandre Rodrigues
Leandro Firmino
Phellipe Haagensen
Douglas Silva

Alternatieve titels

Cidade de Deus

City of God

Filmagenda van Cidade de Deus

Cidade de Deus

Wil jij weten waar Cidade de Deus op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Cidade de Deus draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Cidade de Deus informatie

Benieuwd waar Cidade de Deus over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Cidade de Deus. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Cidade de Deus al heeft ontvangen.

Cidade de Deus trailer

Benieuwd of Cidade de Deus iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Cidade de Deus jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Cidade de Deus kunt kijken!