Cinecitta Live (2021)

Cinecitta Live

120 minuten 28-10-2021
Een talkshow die verder gaat dan Tilburg! Cinecitta Live is een nieuwe talkshow die met een divers programma over de Tilburgse stadsgrenzen reikt. Denk aan een kruising tussen Studium Generale en De Wereld Draait Door. Er wordt ingespeeld op actuele en urgente onderwerpen en steeds wordt er iets nieuws belicht op het gebied van muziek, film, kunst, cultuur en wetenschap. Het doel is om te verrassen en het publiek aan het denken te zetten. Het startpunt is een open blik. Kaartverkoop en bezoekersinformatie Tickets zijn verkrijgbaar via de website. Er zijn slechts 60 plaatsen beschikbaar, wees er dus op tijd bij! Een kaartje kost €5,-.

Regisseur Cinecitta Live

Onbekend

Schrijvers Cinecitta Live

Onbekend

Cast Cinecitta Live

Onbekend

Filmagenda van Cinecitta Live

Cinecitta Live

Wil jij weten waar Cinecitta Live op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Cinecitta Live draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Cinecitta Live informatie

Benieuwd waar Cinecitta Live over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Cinecitta Live. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Cinecitta Live al heeft ontvangen.

Cinecitta Live trailer

Benieuwd of Cinecitta Live iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Cinecitta Live jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Cinecitta Live kunt kijken!