Cinekid - Met je Hoofd in de wolken 4+ (2022)

Cinekid - Met je Hoofd in de wolken 4+

50 minuten 25-09-2022
Een filmcompilatie rond de thema’s verwondering, dromen en avontuur, speciaal geselecteerd voor de allerkleinsten. In deze films lopen de personages soms letterlijk met hun hoofd in de wolken: van een draakje dat helemaal bovenop een berg wolken maakt tot een giraffe met een extra lange nek, die daardoor nooit meer hoeft te schuilen voor de regen. Droom weg met de vogeltjes Piropiro en Dalle in een superlief verhaal over elkaar helpen en het overwinnen van hindernissen. Ook het moderne sprookje ‘Luce en de Rots’ (winnaar juryprijs Berlinale Generation) is onderdeel van deze compilatie. In deze prachtige, kleurrijke korte animatie raakt het meisje Luce bevriend met een verdwaalde rots en helpt ze hem een nieuw thuis te vinden. Ook deze herfstvakantie is het weer tijd voor Cinekid! Het festival brengt kinderen in aanraking met de mooiste films, workshops en installaties van over de hele wereld. Met trots presenteren wij een prachtig veelzijdig pakket met films over vriendschap, avontuur en familie en een aanvullende programmering.

Regisseur Cinekid - Met je Hoofd in de wolken 4+

Onbekend

Schrijvers Cinekid - Met je Hoofd in de wolken 4+

Onbekend

Cast Cinekid - Met je Hoofd in de wolken 4+

Onbekend

Filmagenda van Cinekid - Met je Hoofd in de wolken 4+

Cinekid - Met je Hoofd in de wolken 4+

Wil jij weten waar Cinekid - Met je Hoofd in de wolken 4+ op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Cinekid - Met je Hoofd in de wolken 4+ draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Cinekid - Met je Hoofd in de wolken 4+ informatie

Benieuwd waar Cinekid - Met je Hoofd in de wolken 4+ over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Cinekid - Met je Hoofd in de wolken 4+. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Cinekid - Met je Hoofd in de wolken 4+ al heeft ontvangen.

Cinekid - Met je Hoofd in de wolken 4+ trailer

Benieuwd of Cinekid - Met je Hoofd in de wolken 4+ iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Cinekid - Met je Hoofd in de wolken 4+ jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Cinekid - Met je Hoofd in de wolken 4+ kunt kijken!