Cinekid: Kinderen van gescheiden ouders (2021)

Cinekid: Kinderen van gescheiden ouders

60 minuten 17-10-2021
In vier verschillende jeugddocumentaires geven kinderen inzicht in hoe ze omgaan met een gescheiden gezinssituatie. Het doel van deze serie is om kinderen van gescheiden ouders een stem te geven. We zien onder andere Din, Din is een twaalf jarige aanvallende middenvelder van voetbalclub Baardwijk in Waalwijk. Toen zijn ouders drie jaar geleden gingen scheiden werd alles plotseling anders. Maar Din bleef stil, hij is niet zo’n prater en laat liever zijn benen op het voetbalveld spreken. De 4 films hebben de volgende titels: Scheids! Wissel ! Wat gebeurt er in je hoofd als je ouders uit elkaar gaan, en je wereld nooit meer hetzelfde is? Half Gescheiden Hoewel de ouders van de negenjarige Levin zijn gescheiden, gaan ze nog elk jaar gezamenlijk op vakantie. Dit zorgt voor verwarring bij Levin. Vanaf dat moment was alles anders In deze documentaire gaan we met acht kinderen terug naar het moment waarop hun ouders vertelden dat ze gingen scheiden. Safiya The Movie De ouders van Safiya zijn uit elkaar, maar ondanks het verdriet dat ze daarover heeft, kan ze bij haar nieuwe familie wel haar passie volgen.

Regisseur Cinekid: Kinderen van gescheiden ouders

Onbekend

Schrijvers Cinekid: Kinderen van gescheiden ouders

Onbekend

Cast Cinekid: Kinderen van gescheiden ouders

Onbekend

Filmagenda van Cinekid: Kinderen van gescheiden ouders

Cinekid: Kinderen van gescheiden ouders

Wil jij weten waar Cinekid: Kinderen van gescheiden ouders op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Cinekid: Kinderen van gescheiden ouders draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Cinekid: Kinderen van gescheiden ouders informatie

Benieuwd waar Cinekid: Kinderen van gescheiden ouders over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Cinekid: Kinderen van gescheiden ouders. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Cinekid: Kinderen van gescheiden ouders al heeft ontvangen.

Cinekid: Kinderen van gescheiden ouders trailer

Benieuwd of Cinekid: Kinderen van gescheiden ouders iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Cinekid: Kinderen van gescheiden ouders jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Cinekid: Kinderen van gescheiden ouders kunt kijken!