Cinekid: Mijn leven is een circus (2021)

Cinekid: Mijn leven is een circus

105 minuten 28-10-2021
De 12-jarige Laura is geboren in een circusfamilie en trekt al bijna haar hele leven rond met haar vader, Bill, die als clown optreedt. Laura verlangt echter naar een minder hectisch leven, en die droom lijkt uit te komen wanneer ze kans maakt om toegelaten te worden op een privé school. Maar zal haar vader kunnen accepteren dat zijn dochter niet in zijn voetsporen zal treden? Dit spannende verhaal toont een tweestrijd waarin veel kinderen zich zullen herkennen; in hoeverre voldoe ik aan de verwachtingen van mijn ouders? ‘Mijn leven is een circus’ (originele titel: ‘Mon cirque à moi’) is een Canadese feel-good film, met een goede dosis humor en ontroering.

Regisseur Cinekid: Mijn leven is een circus

Onbekend

Schrijvers Cinekid: Mijn leven is een circus

Onbekend

Cast Cinekid: Mijn leven is een circus

Onbekend

Filmagenda van Cinekid: Mijn leven is een circus

Cinekid: Mijn leven is een circus

Wil jij weten waar Cinekid: Mijn leven is een circus op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Cinekid: Mijn leven is een circus draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Cinekid: Mijn leven is een circus informatie

Benieuwd waar Cinekid: Mijn leven is een circus over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Cinekid: Mijn leven is een circus. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Cinekid: Mijn leven is een circus al heeft ontvangen.

Cinekid: Mijn leven is een circus trailer

Benieuwd of Cinekid: Mijn leven is een circus iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Cinekid: Mijn leven is een circus jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Cinekid: Mijn leven is een circus kunt kijken!