Cinekid: Nachtwoud (10+) (2022)

Cinekid: Nachtwoud (10+)

90 minuten 25-09-2022
"Trek je niets aan van wat mensen zeggen", zei de vader van Paul altijd. Maar dat is niet makkelijk. Pauls vader is een jaar geleden spoorloos verdwenen. Volgens pestkoppen op school was hij een freak: hij had in de bergen een grot uit oude legenden ontdekt, maar niemand geloofde hem. Dan vindt Paul een geheimzinnig aantekenboek van zijn vader. Samen met zijn vriend Max gaat hij stiekem op pad, vastbesloten de grot te vinden. De bergtocht is moeilijker en gevaarlijker dan verwacht, maar wordt een tocht die ze nooit zullen vergeten. Winnaar van de Jeugdjury prijs op Cinekid 2021 en de publieksprijs op JEF 2021  

Regisseur Cinekid: Nachtwoud (10+)

Onbekend

Schrijvers Cinekid: Nachtwoud (10+)

Onbekend

Cast Cinekid: Nachtwoud (10+)

Onbekend

Filmagenda van Cinekid: Nachtwoud (10+)

Cinekid: Nachtwoud (10+)

Wil jij weten waar Cinekid: Nachtwoud (10+) op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Cinekid: Nachtwoud (10+) draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Cinekid: Nachtwoud (10+) informatie

Benieuwd waar Cinekid: Nachtwoud (10+) over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Cinekid: Nachtwoud (10+). Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Cinekid: Nachtwoud (10+) al heeft ontvangen.

Cinekid: Nachtwoud (10+) trailer

Benieuwd of Cinekid: Nachtwoud (10+) iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Cinekid: Nachtwoud (10+) jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Cinekid: Nachtwoud (10+) kunt kijken!