Cinekid On Tour 2019: Animaatjes

Cinekid On Tour 2019: Animaatjes

45 minuten
Cinekid On Tour In de herfstvakantie is het weer tijd voor het grootste kindermediafestival ter wereld: Cinekid! Op bijna 40 locaties in het land, kunnen kinderen vanaf 3 jaar tijdens Cinekid bijzondere en opvallende films en televisieproducties bekijken. De Cinekid-films van dit jaar hebben als thema ‘Hallo Wereld’ en tonen de kijker nieuwe werelden. Animaatjes De leukste korte animatiefilms over vriendschap voor de allerkleinsten. Speciaal voor de kleintjes is er een programma samengesteld van de mooiste korte films. De films sluiten thematisch aan op de belevingswereld van kleuters. In originele en grappige animaties zien we hoe twee vriendjes op de Noordpool leren samenwerken (‘IJsneus’), wat de nacht doet als het dag is (‘Meneer Nacht heeft een dagje vrij’), de zoektocht van een vogel naar een plek waar hij zich thuis voelt (‘Roekoekleuren’), hoe een school vissen een nieuwe vriend probeert te maken (‘Vreemde Vis’) en wat er gebeurt als een mier en een beer vriendschap sluiten (‘Samen staan we sterk’). Nederlands gesproken - vanaf drie jaar

Geregisseerd door

Onbekend

Schrijvers

Onbekend

Cast

Onbekend

Bioscoopagenda van Cinekid On Tour 2019: Animaatjes

Helaas draait Cinekid On Tour 2019: Animaatjes niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 27-01-2020.

Cinekid On Tour 2019: Animaatjes

Wil jij weten waar Cinekid On Tour 2019: Animaatjes op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Cinekid On Tour 2019: Animaatjes draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Cinekid On Tour 2019: Animaatjes informatie

Benieuwd waar Cinekid On Tour 2019: Animaatjes over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Cinekid On Tour 2019: Animaatjes. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Cinekid On Tour 2019: Animaatjes al heeft ontvangen.

Cinekid On Tour 2019: Animaatjes trailer

Benieuwd of Cinekid On Tour 2019: Animaatjes iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Cinekid On Tour 2019: Animaatjes jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Cinekid On Tour 2019: Animaatjes kunt kijken!