Cinekid On Tour 2019: ZOOks

Cinekid On Tour 2019: ZOOks

80 minuten 28-02-2020
Cinekid On Tour In de herfstvakantie is het weer tijd voor het grootste kindermediafestival ter wereld: Cinekid! Op bijna 40 locaties in het land, kunnen kinderen vanaf 3 jaar tijdens Cinekid bijzondere en opvallende films en televisieproducties bekijken. De Cinekid-films van dit jaar hebben als thema ‘Hallo Wereld’ en tonen de kijker nieuwe werelden. ZOOks Modern ecologisch sprookje over een wereld waar de natuur verboden is. Stel je eens een wereld voor waarin nergens meer bomen of planten groeien, dieren verboden zijn en het enige stuk bos is afgezet met een groot hek. Robin leeft in zo’n wereld. Op een dag ontmoet ze een verwilderde jongen die in dat bos opgegroeid is. Hij blijkt de zoon van de verbannen koning te zijn. Samen met enkele onverwachte bondgenoten komen ze terecht in een groot avontuur, om zo de schoonheid en de kracht van de natuur opnieuw te ontdekken. Bij het maken van ‘Zooks’ is gebruik gemaakt van een speciale techniek waarbij scènes met echte acteurs voor zgn. green screens frame voor frame worden geanimeerd. Nederlands gesproken - vanaf acht jaar

Geregisseerd door

Onbekend

Schrijvers

Onbekend

Cast

Onbekend

Bioscoopagenda van Cinekid On Tour 2019: ZOOks

Helaas draait Cinekid On Tour 2019: ZOOks niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 28-02-2020.

Cinekid On Tour 2019: ZOOks

Wil jij weten waar Cinekid On Tour 2019: ZOOks op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Cinekid On Tour 2019: ZOOks draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Cinekid On Tour 2019: ZOOks informatie

Benieuwd waar Cinekid On Tour 2019: ZOOks over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Cinekid On Tour 2019: ZOOks. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Cinekid On Tour 2019: ZOOks al heeft ontvangen.

Cinekid On Tour 2019: ZOOks trailer

Benieuwd of Cinekid On Tour 2019: ZOOks iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Cinekid On Tour 2019: ZOOks jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Cinekid On Tour 2019: ZOOks kunt kijken!