Cinekid on Tour 2020: Kort maar krachtig (2020)

Cinekid on Tour 2020: Kort maar krachtig

90 minuten 26-10-2020
Grappige en ontroerende compilatie over ontluikende vriendschap, magische flessenpost en een opmerkelijke reddingsactie. Voor 8+ hebben we dit jaar ook een programma samengesteld met mooie, grappige en ontroerende korte films. De compilatie is een mix van animatie en live-action films, waarin voor ieder wat wils zit. In het hilarische ‘Buiten De Pistes’ laten twee reddingswerkers een sterk staaltje slapstick zin, het mooie ‘Mijn leven in Versailles’ is een ingetogen film over de ontluikende vriendschap tussen een meisje en haar chagrijnige oom en ‘Alles op z’n Tijd’ is een spannende live action film over tijdreizende flessenpost. Nederlands ondertiteld, vanaf 8 jaar Ook in deze herfstvakantie is het natuurlijk weer tijd voor Cinekid! Het festival brengt kinderen in aanraking met de mooiste films, workshops, en installaties van over de hele wereld. Ook voor dit jaar hebben de programmeurs weer een aanbod samengesteld van festivalfavorieten die in Nederland nog niet vertoond zijn. Met trots presenteren wij een prachtig veelzijdig filmpakket en een uitgebreide aanvullende programmering. De voorstellingen vinden plaats in de Stadkamer.

Regisseur Cinekid on Tour 2020: Kort maar krachtig

Onbekend

Schrijvers Cinekid on Tour 2020: Kort maar krachtig

Onbekend

Cast Cinekid on Tour 2020: Kort maar krachtig

Onbekend

Filmagenda van Cinekid on Tour 2020: Kort maar krachtig

Cinekid on Tour 2020: Kort maar krachtig

Wil jij weten waar Cinekid on Tour 2020: Kort maar krachtig op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Cinekid on Tour 2020: Kort maar krachtig draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Cinekid on Tour 2020: Kort maar krachtig informatie

Benieuwd waar Cinekid on Tour 2020: Kort maar krachtig over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Cinekid on Tour 2020: Kort maar krachtig. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Cinekid on Tour 2020: Kort maar krachtig al heeft ontvangen.

Cinekid on Tour 2020: Kort maar krachtig trailer

Benieuwd of Cinekid on Tour 2020: Kort maar krachtig iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Cinekid on Tour 2020: Kort maar krachtig jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Cinekid on Tour 2020: Kort maar krachtig kunt kijken!