Cinekid on Tour 2020: Pettson en Findus 3: Findus gaat verhuizen (2020)

Cinekid on Tour 2020: Pettson en Findus 3: Findus gaat verhuizen

81 minuten 20-09-2020
Vrolijk nieuw avontuur met boer Pettson en zijn kat Findus. Findus vindt zichzelf inmiddels groot genoeg om zelfstandig te wonen, dus bouwt Pettson, die het eigenlijk wel een fijn idee vindt zijn slaapkamer niet meer te hoeven delen, een oud wc-hokje om tot een huisje voor zijn kat. Maar als het eenmaal zover is, moeten de twee erg wennen aan hun nieuwe bestaan. Dit is alweer het derde deel van de live action-filmreeks over de zachtaardige boer Pettson en zijn geanimeerde kat Findus, bekend van de boeken van Sven Nordqvist. Ook dit deel is weer een vrolijke, vertederende kijkervaring voor de allerkleinsten, vol gekkigheid en slapstick. Nederlands gesproken, vanaf 4 jaar Ook in deze herfstvakantie is het natuurlijk weer tijd voor Cinekid! Het festival brengt kinderen in aanraking met de mooiste films, workshops, en installaties van over de hele wereld. Ook voor dit jaar hebben de programmeurs weer een aanbod samengesteld van festivalfavorieten die in Nederland nog niet vertoond zijn. Met trots presenteren wij een prachtig veelzijdig filmpakket en een uitgebreide aanvullende programmering. De voorstellingen vinden plaats in de Stadkamer. Maandag 12 oktober 13:30 uur Woensdag 14 oktober 13:30 uur Zaterdag 17 oktober 13:30 uur

Regisseur Cinekid on Tour 2020: Pettson en Findus 3: Findus gaat verhuizen

Onbekend

Schrijvers Cinekid on Tour 2020: Pettson en Findus 3: Findus gaat verhuizen

Onbekend

Cast Cinekid on Tour 2020: Pettson en Findus 3: Findus gaat verhuizen

Onbekend

Filmagenda van Cinekid on Tour 2020: Pettson en Findus 3: Findus gaat verhuizen

Cinekid on Tour 2020: Pettson en Findus 3: Findus gaat verhuizen

Wil jij weten waar Cinekid on Tour 2020: Pettson en Findus 3: Findus gaat verhuizen op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Cinekid on Tour 2020: Pettson en Findus 3: Findus gaat verhuizen draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Cinekid on Tour 2020: Pettson en Findus 3: Findus gaat verhuizen informatie

Benieuwd waar Cinekid on Tour 2020: Pettson en Findus 3: Findus gaat verhuizen over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Cinekid on Tour 2020: Pettson en Findus 3: Findus gaat verhuizen. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Cinekid on Tour 2020: Pettson en Findus 3: Findus gaat verhuizen al heeft ontvangen.

Cinekid on Tour 2020: Pettson en Findus 3: Findus gaat verhuizen trailer

Benieuwd of Cinekid on Tour 2020: Pettson en Findus 3: Findus gaat verhuizen iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Cinekid on Tour 2020: Pettson en Findus 3: Findus gaat verhuizen jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Cinekid on Tour 2020: Pettson en Findus 3: Findus gaat verhuizen kunt kijken!